23 Şubat 2026, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTelekom'a Amerikan ekolü

Telekom'a Amerikan ekolü

Ankara temsilcisi, geçen yıl Beko Basketball Bundesliga Opel Skylines takımının yardımcı antrenörlüğünü yapan Thomas Johnson ile anlaşmaya vardı.

Lacivert-beyazlı takımın antrenörü Faruk Akagün, Thomas Johnson’ın teknik kadroya katılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kendisi gerçekten çok tercübeli bir isim. Hem Amerika’da hem de Avrupa’da uzun yıllar yer aldı. Son olarak geçen sezon Opel Skylines takımında görev yaptı. Johnson çok neşeli ve çok iyi bir insan. Bilgi birikimi gerçekten çok iyi. Takımımıza yeni bir soluk ve heyecan getireceğini düşünüyorum. Kadromuzda şu anda 5 yabancı oyuncu var. Ekibimize yabancı bir antrenör alarak, yabancı oyuncularımızın takımımıza kültür ve dil açısından daha fazla kaynaşmasını istedik” dedi.

Faruk Akagün, teknik kadrodaki bir diğer yabancı isim Amerikalı kondisyoner Jordan Sabourin’in ise çok önemli bir ekolden geldiğini söyledi. Amerika’da çalıştığı zamanlarda kondisyonerlerin takıma olan pozitif etkisini rahatlıkla gözlemlerdiğini belirten Faruk Akagün, Jordan Sabourin’in işini çok ciddi yapan, yetenekli bir isim olduğunu sözlerine ekledi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler