Türkiye A Milli Takımı'nın Adidas tarafından hazırlanan yeni forması Taksim Adidas Mağazası'nda tanıtıldı. Düzenlenen basın toplantısına, adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, TBF Başkanı Turgay Demirel, Genel Sekreter Ali Özsoy, oyuncular Sinan Güler, Cenk Akyol ve Fatih Solak katıldı.
Toplantıda yeni reklam filmi görücüye çıktı. Hidayet Türkoğlu'nun oynadığı film oldukça beğenildi. “Bu forma bizim” kampanyasıyla birlikte Hidayet'in forması 24 Temmuz'dan itibaren 7 ile otobüsle götürelecek. Bu “road show”da çeşitli etkinlikler de yapılacak. Taraftarların, duygularını paylaşacağı otobüsün yanısıra internetten www.buformabizim.com sitesinden de faydalanabilecek.
Demirel ise adidas İstanbul Cup turnuvasıyla ilk kez seyirci karşısına çıkacaklarını belirterek yeni formayı gururla taşıyacaklarını ifade etti.



