Efes Pilsen’in sezon başında Sırbistan’ın FMP Zeleznik takımından transfer ettiği Miroslav Raduljica uzun süren sakatlığını atlattıktan sonra ilk maçına çıktı.
Efes Pilsen’in ikinci ligde mücadele eden pilot takımı Pertevniyal’in ikinci ligin bir başka takımı Beykoz’u 72-60 mağlup ettiği karşılaşmada forma giyen Raduljica başarılı performansı ile göz doldurdu.
Özellikle pota altında etkili bir performans sergileyen başarılı oyuncu Beykoz karşısında 21 sayı, 7 ribaunt, 2 top çalma, 2 asist ve 1 blok ile mücadele etti.
Sırbistan Milli formasını en son geçtiğimiz Ağustos ayında 2010 Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Sırbistan ile Çin arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında giyen Raduljica, yeniden basketbola dönmenin kendisini çok mutlu ettiğini ve Efes Pilsen’in başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Kaynak: Efesbasket



