7 Şubat 2026, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVHido'lu Toronto'nun nefesi yetmedi

Hido'lu Toronto'nun nefesi yetmedi

NBA Doğu Konferansı'ndaki mücadelede Hidayet Türkoğlu'nun takımı Toronto Raptors kendi sahasında Boston Celtics'e 114-107 ile yenilerek kendi sahasında altı maç aradan sonra yenilgiyle tanıştı.

Milli takımımızın kaptanı Türkoğlu karşılaşmayı 32 dakikada 5 sayı-4 ribaund-9 asistle tamamladı.

Boston Celtics ilk üç çeyreği önde geçerken rakibine maç boyunca hiç öne geçme fırsatı tanımadı. Son çeyrekte atağa geçen Raptors farkı dört sayıya kadar indirmesine rağmen rakibini yakalayamadı ve sahadan boynu bükük ayrıldı.

Rakibini üstüste yedinci kez yenen Boston'da Garnett yine oynamazken altı oyuncu çift haneli sayılara ulaştı ve genç yıldız Rajon Rondo bu sezonki ilk triple-double'ına imza attı. Son dört maçındaki üçüncü galibiyetini alan Boston'da Rasheed Wallace 29 sayı-8 ribaund, Rajon Rondo 22 sayı-10 ribaund-13 asist, kaptan Paul Pierce 16 sayı-4 ribaund-4 asist ve Kendrick Perkins 16 sayı-6 ribaund-4 blokla yıldızlaştılar.

Toronto'da ise Chris Bosh 31 sayı-13 ribaundla bir kez daha double-double'a imza attı. Andrea Bargnani 23 sayı-5 ribaundla oynarken Jarrett Jack 15 sayı-4 asistle mücadele etti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler