Nedim Karakaş: Çok zor bir sezon geçirdik. Anlatmaya kelimer yetmez. Rakibimizin kadrosunun iyi olduğunu biliyorduk ama biz şampiyonluğu daha fazla isteyen taraftık.
Cenk Renda: Açıkçası bu kadar fark olacağını beklemiyorduk ama şampiyon olacağımızı biliyorduk. Aziz Yıldırım’a karşı vermiş olduğumuz bir sözümüz vardı, bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz.
Semih Özsoy: Lig, beklediğimizden zor geçti ancak final için aynı şeyi söyleyemem. Tarihimizde ilk defa sezonu çifte kupayla tamamladık.
Serdar Apaydın: İnanılmaz bir şampiyonluk. Koçumuz sağlık sorunları yaşadı. Ancak takımın başına geçen Ertuğrul Hoca da onun yokluğunu aratmadı. Avrupa şampiyonluğu zor gözükebilir ama taraftarımızın bu desteğiyle birlik ve beraberlik içinde çok da uzakta değil.
Ömer Onan: Bütün sezon şampiyonluk için çalıştık, çabaladık. Emeklerimizin karşılığını alabilmek çok güzel biur duygu. Oynadığımız oyunla herkese ‘biz bugün burada şampiyon olacağız’ mesajı verdik. Oyuna agresif başladık ve herkes birbirinin açığını skapattı. Ertuğrul Hoca, şampiyonlukta büyük rol oynadı. İnancın zaferini yaşadık diyebiliriz.
Oğuz Savaş: Seyircinin yarattığı müthiş atmosfer bize çok iyi yansıdı. Maçın başında yakaladığımız farklı skoru karşılaşmanın sonuna kadar korumayı başardık. Şampiyonluğa 1 sene ara vermiştik, özlemişim.
Semih Erden: Çok güzel bir final serisiydi. Canla başla mücadele ettik. Kupayı kazanmak istiyorduk, bunun isteğini ve arzusunu maçlara yansıttık.
Mirsad Türkcan: Kupaya çok zor şartlarda ulaştık. Türkiye defterini çifte kupayla kapadık. Artık Avrupa’da da söz sahibi olmak istiyoruz.
Kinsey: Sezon başında Efes Pilsen bizden daha fazla favori gösteriliyordu. Ama biz zoru başardık. Şimdi Avrupa’da da başarılı olmak istiyoruz.
Mrsiç: Taraftarların desteği bizi çok iyi motive etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar şampiyonluğu istediğimizi gösteren bir mücadelme sergiledik.
Greer: Çok iyi mücadele ettik ve şampiyon olduk.



