6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERDiğerCumhurbaşkanlığı Kupası Anadolu Efes'in

Cumhurbaşkanlığı Kupası Anadolu Efes'in

2019 Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısı denk bir oyuna sahne oldu. İki takım da oyunda ve skorda üstünlüğü eline geçiremezken, fark taraflar lehine kısa süreli değişken haldeydi. Anadolu  Efes, Micic ve Simon ile etkili olurken; Fenerbahçe Beko Melih ve Williams ile sayılar buldu. Soyunma odasına gidilirken Anadolu Efes 39-37 önde olan taraftı.

Üçüncü periyota iyi giren ekip lacivert beyazlılardı. Micic'in önderliğinde hücumda üst üste sayılar bulan Efes, Beabouis'in 3 sayılık basketi ile 25.dakikada farkı 11 sayıya kadar yükseltti; 52-41. Oyundaki ritmini yükselten ve topu daha iyi paylaşmaya başlayan Anadolu Efes, 16 sayıya arttırdığı farkla maçtaki en yüksek farkı yakaladı; 62-46.

Final çeyreği aynı tempoyla açıldı. 35.dakikada skor 71-62 Anadolu Efes lehineydi. Bitime 3 dakika kalana kadar aradan geçen zamanı iyi değerlendiren ve Sloukas'ın iyi oyunuyla farkı eritmeye başlayan Fenerbahçe Beko, 37.dakikada oyuna yeniden ortak oldu; 73-70. Son dakikaya Anadolu Efes 76-70 önde girdi. Kalan süre sarı lacivertlilerin oyunda geri dönüşüne yetmeyince kupanın sahibi 79-74'lük skorla Anadolu Efes oldu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler