Kadınlar İkinci Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Atakent VİP Gençlik ve Spor Kulübü, Ayça Okutan'ın transferini bitirdi.
Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kütahya Belediyesi'nde oynayan Ayça Okutan, Yalova'ya gelerek resmi sözleşmeye imza attı. İmza törenine Atakent Hastanesi VİP Gençlik ve Spor Kulübü'nde Şube Sorumlusu ve Antrenör Murat Yapıcı, Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet katıldı.
Basketbola 1999 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile adım atan Ayça Okutan uzun yıllar Bursa temsilcisinin formasını giyerken, bir sezon da Kütahya Belediyesi'nde basketbol oynadı.
Yalova'ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ayça Okutan, “Burada olmaktan dolayı mutluyum. İyi bir oluşum ile takımımızı üst noktalara çıkarmak için çalışacağız. Olumlu yönde ilerleyeceğimize eminim” şeklinde konuştu.
Ayça Okutan transferi ile forvet hattını güçlendirdiklerini kaydeden Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet, “Ayça ile birlikte ikinci transferimizi gerçekleştirdik. Bu transferimiz ile forvet hattımızı güçlendirmiş olduk. Ayça'nın takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bununla birlikte transferlerimiz devam edecek” dedi.



