10 Mayıs 2026, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTaurasi Cimbom yolunda / FERUDUN NİĞDELİOĞLU

Taurasi Cimbom yolunda / FERUDUN NİĞDELİOĞLU

- Advertisement -
- Advertisement -

FENERBAHÇE’nin gözdesi, Galatasaray yolunda… Yepyeni bir takım kurmak ve şampiyonluklara ulaşmak için potada atağa kalkan sarı kırmızılıların, sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe’nin renklerine bağladığı kadın basketbolcu Diana Taurasi ile anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe’nin sezon başında WNBA’den büyük bomba patlatarak transfer ettiği ABD’li star Diana Taurasi, sadece Türkiye’de değil dünyada büyük yankı uyandıran doping skandalıyla gündemi uzun süre meşgul etmişti.

Kendi talep etti

Yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle önce doping cezası alan ardından sarı lacivertlilerle olan sözleşmesi feshedilen Taurasi, doping yapmadığını ifade etmişti.

Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi’nin hatası sonucu yasaklı madde kullanmadığı kanıtlanan ve cezası kaldırılan Taurasi’nin, sarı kırmızılı yöneticileri aradığı ve “Ben Galatasaray forması giymek istiyorum” dediği ortaya çıktı. Galatasaraylı idarecilerle görüşen Taurasi’ye yıllık 1 milyon 200 bin dolar önerildi. ABD’li oyuncuyla görüşmeler sürerken, Fenerbahçe de yıldız basketbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için Taurasi’nin avukatıyla temasa geçti. Galatasaray, yeni sezon için İspanyol Alba Torrens ve ABD’li Tina Charles ile prensip anlaşmasına varmıştı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler