2 Nisan 2026, Perşembe
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVSarıca: Pekovic dışında skorer çıkartmamalıyız

Sarıca: Pekovic dışında skorer çıkartmamalıyız

- Advertisement -
- Advertisement -

THY Euroleague C Grubu'nda çok önemli bir maça çıkacak olan Anadolu Efes'te coach Ufuk Sarıca, sert ve tempolu oynayarak galip gelebileceklerini söyledi.

Sinan Erdem Arena'da Partizan'ı ağırlayacak olan Efes'te Sarıca, sitemize şu açıklamaları yaptı:

– Grubumuzun durumu oldukça karışık. Partizan son üç maçını kazanarak geliyor. Çok sert basketbol oynayan bir takım. Mutlaka sahada iyi basketbol oynamamız ve sertliğe aynı şekilde yanıt vermemiz gerekiyor. Ancak böyle kazanabiliriz. Daha fazla maç kaybına tahammülümüz yok. Bu yüzden yarın ne yapıp edip kazanacağız.

– Partizan'ın skorerleri Pekovic ve Macvan… Ama biz ilk maçta ikinci yarı boyalı alan müdafaasını çok iyi yapmıştık. Aynı şekilde Pekovic’i durdurmak durumundayız. O yine belli bir sayıyı atacaktır. Çünkü oyun onun üstünden dönüyor. Önemli olan başka skorer çıkarmamak.

– Takımımızın son durumunu çok iyi görüyorum. Real Madrid deplasmanında yenildik. Bu doğal bir mağlubiyet. İki deplasman maçını kazandık ama bunlar kolay maçlar değil. Takımımın özgüvenle ilgili bir sorunu yok. Ölçü değil ama Hacettepe karşısındaki tempomuz, ritmimiz ve yüzdemiz bize bugün için yol gösteriyor. Tempolu oynayınca çok farklı oluyoruz. Aynı şekilde yarın gece de çok iyi savunma yapıp tempolu bir şekilde hücumda akıcı oynamamız gerekiyor.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler