Optimum TED Ankara Kolejliler Antrenörü Murat Özyer, play-off yarı final serisinin ilk maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
TB2L Play-off Yarı Finali ilk maçında Genç Telekom’u konuk eden Optimum TED Ankara Kolejliler rakibini 80-57 yenerek seride 1-0 öne geçti.
Maç sonrası Optimum TED Ankara Kolejliler Antrenörü Murat Özyer bir galibiyete daha ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “İyi bir takıma karşı oynadık. Sezon başından beri iyi savunma yapmaya gayret ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum, hata da yapsalar canı gönülden oynadılar. Bir parantez de öğrencilerimiz ve mezunlarımıza açmamız lazım. Bizi yalnız bırakmadılar ve takımdaki heyecanla birleşerek meşaleyi daha kuvvetli yakmaya başladılar. Şimdi bir galibiyete daha ihtiyacımız var ve iyi dinlenip önümüzdeki Çarşamba oynayacağımız maça konsantre olacağız. İkinci maça en iyi şekilde hazırlanıp iyi basketbol oynamak istiyoruz” dedi.



