Toronto, Indiana'yı 123-112 yenerken Hedo 14 sayıyla göz doldurdu. Hiidayet Türkoğlu da 33 dakika süre aldığı maçı 14 sayı, 7 asist, 4 ribaundla tamamlayarak üzerine düşeni yaptı. Raptors'ın önemli silahlarından Chris Bosh'un 19'da 5'lik kötü bir şut ortalamasına rağmen 16 sayı üretmesi ve Raptors'da 7 basketbolcunun çift haneli sayılara ulaşması Kanada ekibinin günü önemli bir zaferle tamamlamasını sağladı.
Oklahoma City Thunder'ı ağırlayan Utah Jazz rakibine 104-94 yenildi. Mehmet Okur geçirdiği şiddetli grip hastalığının ardından ilk maçına çıktı.
Mücadeleye ilk 5 başlayan ve 27:39 dakika süre alan Memo, karşılaşmayı 13 sayı, 6 ribaund, 1 asist, 2 top kaybıyla tamamladı. Milli basketbolcu son çeyrekte kaydettiği tek 3 sayılık atışla ayrıca Utah Jazz tarihine geçmeyi başardı. Bugüne kadar 439 üçlük atan Mehmet Okur Utah Jazz tarihinde en çok üçlük atan 4. oyuncu oldu. Okur, maça başlamadan önce Jazz'ın efsane isimlerinden Jeff Hornacek ile birlikte 4. sırayı paylaşıyordu.
Utah Jazz'de Carlos Boozer 26 sayı, 7 ribaunt ile takımın en skorer ismi olurken, 5 kez top kaybı yaparak dikkat çekti. Deron Williams 10 sayı, 7 ribaunt, 9 asist ile maçı tamamlarken o da Boozer'dan geri kalmadı ve 7 top kaybı yaptı. Jazz de çift hanelere ulaşan diğer oyuncular ise kenardan gelen Paul Millsap (19 sayı, 7 ribaunt, 1 blok, 5 top kaybı) ve Andrei Kirilenko (14 sayı, 6 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma, 2 blok, 2 top kaybı) oldu.
Oklahoma City'de ise Kevin Durrant 28 sayı, 5 ribaunt, 8 asistlik başarımıyla maçın en skorer ismi olurken, 19 sayı, 6 ribaunt, 5 asist, 4 top çalma, 3 top kaybıyla oynayan ve 3/7 üçlük atan Jeff Green de etkili başarımıyla dikkat çekti.




