Avrupa Kupası'nda Galatasaray Odeabank'ın karşılaşacağı Hapoel Jerusalem'in koçu Danny Franco, Sarı – Kırmızılı takımdan övgüyle söz etti.
Galatasaray’ın Eurocup’ın en iyi takımlarından biri olduğunu söyleyen Franco, ''Formda olduğumuz bir dönemde Eurocup’ın en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu ve bu yolda ne kadar gidebileceğimizi görmek için iyi bir test olacak. Eğer son maçlarda oynadığımız oyunu sürdürebilirsek, bu maçta onlarla rekabet edebiliriz” dedi.
Hapoel Jerusalem oyun kurucusu eski Banvitli EJ Rowland da ''Galatasaray, geçtiğimiz sezondan bu yana kadrosunda bazı değişiklikler yaptı. Güçlü, fiziksel ve agresif bir kadroları var. Orada oynamak heyecan verici. Türkiye’nin en iyi taraftar gruplarından birine sahipler. Kendi sertliğimizi görmek açısından favori bir takıma karşı iyi bir zamanda oynayacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Eurohoops



