19 Aralık 2025, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVDişi Kanarya'da hedef final-four

Dişi Kanarya'da hedef final-four

Bayanlar Euroleague’de yenilgisiz çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, bu turdaki ilk maçında yarın  Rusya'nın Spartak Moskova Region takımını konuk edecek.

Galatasaray Medical Park'ı iki maçta da mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe ile Beretta-Famila Schio'yu 2-1'lik seriyle geçen Spartak Moskova Region arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.00'de Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak.

Eşleşmede saha avantajını elinde bulunduran sarı-lacivertli takım, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda sekizli final kura çekimi, 23 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Yarınki maçı kazandığı takdirde, seride 1-0 öne geçecek. İki takım arasındaki 2. karşılaşma ise 25 Şubat Cuma günü Moskova'da oynanacak. Fenerbahçe bu maçı da kazandığı takdirde, seride durumu 2-0 yapacak ve yarı finale yükselecek. İki takımın da oynanacak iki maçta 2 galibiyete ulaşamaması halinde yarı finale  yükselecek takımı belirleyecek 3. maç, 2 Mart Çarşamba günü yine İstanbul'da oynanacak.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler