Bilic ile İstanbul’da hiç görüşme fırsatım olmadı. Ama Rusya’da buluşuyorduk. Beşiktaş-Trabzonspor maçını tribünden izledim. Bilic, Beşiktaş’ı şampiyon yapar.
H.HAKAN EYÜPOĞLU
A.EFES’İN transfer döneminde G.Saray’ın elinden son anda kaptığı Hırvat yıldızı Zoran Planinic, Beşiktaş’ın başındaki vatandaşı Slaven Bilic’e çok güveniyor. Lacivert-Beyazlılar’ın 31 yaşındaki oyuncusu, AKŞAM’a çok özel açıklamalarda bulundu. Zoran Planinic, vatandaşı Bilic’in bu sezon sonunda Beşiktaş’ı şampiyon yapacağını savundu:
BAZI KİŞİLER İSTEDİ DİYE LİDER OLUNMAZ
“Öncelikle takım lideri olmak için iyi bir performans göstermem gerekiyor. Sırf birisi istedi diye lider olamazsınız. Öncelikle sahada bunu göstermeniz gerekir. Büyük beklentiler var tabii. Elimizden geldiği kadar iyi mücadele edip sonuna kadar savaşıp Türkiye Kupası ve ligde başarılı olmaya çalışacağız. Ve bu sayede Final-Four’a gitmeyi hedefliyoruz.
G.SARAY OLMADI ANADOLU EFES’E GELDİM
G.Saray’a imza atmaya yakındım. Bazı küçük detaylar yüzünden o iş olmadı. Daha sonra Anadolu Efes’le konuştum, bana çok büyük bir ilgi gösterdiler ve imzayı attım. 31 yaşındayım ve Türkiye’ye gelmeyi çok fazla istedim. Bu ligi, yüksek mücadele ortamını ve bu taraftarların olduğu bir ortamı tecrübe edinmek istedim. Türkiye Ligi her sene gelişen bir lig. Rusya’da 5 yıl oynadım. Daha fazla deneyim yaşamak için buraya geldim.
FUTBOLDA BEŞİKTAŞ’I DESTEKLİYORUM!..
Slaven Bilic ile Türkiye’ye geldiğimden beri hiç konuşmadım. Ama geçtiğimiz sezon o da Rusya’da çalışıyordu ve birkaç kez akşam yemeği için bir araya gelmiştik o zaman. Bilic, gerçekten çok iyi bir insan ve iyi bir antrenör. Bilic’in kondisyon hocası Miljenko Rak ile çok yakın bir arkadaşlığım var. Neredeyse her gün onunla konuşuyorum. Beşiktaş’ın Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmayı statta izledim. Çok heyecanlı bir maçtı. Beşiktaş maçı kazandığı için çok mutlu oldum. Beşiktaş’ın bu sene şampiyonluğu kazanacağına inanıyorum. Basketbolda Anadolu Efes’i futbolda ise Beşiktaş’ı destekliyorum.”



