Hüseyin Beşok'u pota altına takviye eden Beşiktaş Cola Turka, Allen Iverson'un sakatlığı sonrasında guard alternatiflerini 3'e indirdi.
ABD'li yıldızının bugün ülkesinde olacağı ameliyatla birlikte play-off'a kadar sahalardan uzak kalacak olmasıyla birlikte Beşiktaş Cola Turka guard arayışlarını hızlandırmıştı.
Beşiktaş Cola Turka coachu Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da adayları üçe indirdiklerini belirterek transferde karar aşamasında olduklarını ve haftasonuna kadar yeni ismi renklerine bağlayacaklarını bildirdi.
Ataman; Marcelus Kemp, Chris Lofton ve Serkan Erdoğan ile ilgilendiklerini belirtti.
Sitemizde bugün yer alan haberde Serkan Erdoğan'ın menajeri Ömer Kart, başarılı ismin sezon sonunda transfer olmasının mümkün olabileceğinin Alicante'nin şuanda yıldız şutörü bırakmayacağını belirtmişti.
ABD basınında ise Chris Lofton ile Beşiktaş Cola Turka'nın anlaştığını ve Siyah – Beyazlılardan haber beklendiğini yazmıştı.
Ataman'ın bahsettiği diğer isim olan Marcelus Kemp ise 27 yaşında ve 2-3 oynayabilen atletik bir oyuncu. Sezona İtalya'nın Virtus Bologna takımında başlayan Kemp, ülkesine gittikten sonra zamanında takıma katılmamış ve gönderilmişti. Kemp, Fransa Ligi lideri Roanne ile anlaşmıştı.



