18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVİsmet Badem: "Şövalye Bıyıktay"

İsmet Badem: "Şövalye Bıyıktay"

İsmet Badem, Beşiktaş Cola Turka-Türk Telekom maçını sitemize yorumladı:

“Yalnız adam, yoksul adam kişilik savaşında silip süpürüyor ortalığı… Formanın beyazı yüzünün akı. Siyah rengi yönetimin mahcubiyeti! Binlerce kilometre öteden çoluk çocuğunun nafakasını çıkarmaya gelen, hiç duymamış, görmemiş Beşiktaş Takımının kulübü oyuncuları kuruşa metelik atıyor! Yabancı kocaman adamların cebine sıkıştırılmış “Yarım aylık” harçlık, Türk oyuncuların 1/4 lik tadımlık para tadı ağızlara bir gidim bal misali! Doymayan, guruldayan karın boşluğuna sıkılan, gurur savaşı parkelerde bir çuval hırsa köprü kuruyor! Giderilmeyen maddi sıkıntı ne olursa olsun, para babası başkent takımı Telekom karşısında sahneledikleri basketbol hayranlık uyandırdı.

Ne zaman bir koç çeşitli nedenlerle terki diyar etse! Ya da görevdeki koç kovulsa; nöbetçi KOÇ Burak Bıyıktay, hemen kolları sıvar bencte en başa geçer takımı antrene eder! Yoksul günlerin şövalye adamı Bıyıktay  yine koç olarak Kartal’ı yüksekten uçurmayı başardı. Yılların basket adamı koç olarak kendini bir türlü mevcut koçlara beğendiremez! Bence artık Burak hocaya laf söyleyenin ağzına kırmızı biber sürerim. Helal olsun sana Bıyıktay; kötü günlerin, dar vakitlerin adamı seninle basketbol adına gurur duyuyorum.Acaba kulüp para bulsa yine seni yedek benchinin son sırasına mı iterler! Bilemem! Ya da artık sanmam. Çünkü sen artık koç olarak rüştünü fazlası ile ispatladın.

Kulüp parayı, tribünler sevgiyi senden ve mesai arkadaşların eksik bıraksa da, Efes’i yerle bir eden komprador, süper lüks takım Telekom’u yerle bir ettin! Yabancıların tekinin devşirme olması yetmedi, on bin yüz, yerli ve yabancı olsa da, Kartal’ın hırstan gözü dönmüş gibi öyle bir saldırdı ki!

Chatman sezonun en iyi oyuncusu. Takımı peşine takmış zirveye sürüklüyor. İki telle su baskını gibi önüne geleni yerle bir ediyor. Baxter Telekom’un üç saniye içinde öyle çok oynadı ki! Boyalı alanın zemin rengi silindi! Tadilat için maç sonrası bir haftalık kapandı! Muratcan ve takım ilk yarıya 20 istatistik sığdırdı. Cevher, Haluk, Kevin, Newley tribünleri yalnız bırakanlara mesaj göndererek “ bize kızmayın bizi yalnız bırakmayın. Bakın biz ne menem iyi bir takımız, paramız yok ama gururumuz var. Futbol ile bizi karıştırmayın” dediler.

Telekom  öyle “dekman” oldu ki, ellerini bile kaldıramadan maç bitti gitti. Maçın sonunda gençler sahne almasa, Telekom tarihi hezimet içinde boğulacak. Ne yaptın Murat hoca. Efes Pilsen’i yenerek her şey bitti sanan oyuncularını çok kötü hazırlamışsın!  Bir takım bu kadar mı,  yürümeden parkelerin üzerine beyaz havlu atar”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler