NBA’de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets’ı 112-96 yenerken maçta yaşanan sakatlıklar ve son bölümdeki kavga her şeyin önüne geçti.
Minnesota’da ilk çeyrekte Donte DiVincenzo aşil tendonu sakatlığı yaşadı.
Ardından ikinci yarıda Anthony Edwards yere inerken sol ayağının üzerine kötü bastı ve dizinde ciddi bir esneme meydana geldi. İki oyuncunun da uzun bir süre sahalardan uzak kalma ihtimali belirdi.
İki büyük sakatlığa rağmen pes etmeyen Minnesota’da sahneye Ayo Dosunmu çıktı. Bençten gelen Dosunmu 13/17 isabetle 43 sayı 4 ribaund 1 asistle oynarken 2016’dan sonra bençten gelip en çok sayı bulan oyuncu oldu.
Saha içi isabeti %38’de kalan Denver’da Jamal Murray 10/25 ile 30 sayı 5 ribaund 5 asist üretirken Rudy Gobert savunmasında zorlanan Nikola Jokic 8/22 ile 24 sayı 15 ribaund 9 asist ile mücadele etti.
Maçın sonunda Jaden McDaniels’ın herkes oyunu bırakmışken sayı bulmasına sinirlenen Nikola Jokic, rakibinin üzerine koştu. İki takım oyuncuları birbirine girerken olaylar güçlükle engellendi. Jokic’in ceza alması gündemde.





