23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVLigde fazla mesai

Ligde fazla mesai

Beko Basketbol Ligi'nde 23. hafta hafta arasında oynanacak maçlarla geçilecek. Haftanın en önemli maçı Pınar Karşıyaka ile Efes Pilsen arasında. Daçka-Fenerbahçe maçı da ilginç bir sonuca sahne olabilir. Haftanın bütün maçları Çarşamba günü oynanacak.

_ Ligde arka arkaya üç mağlubiyet alarak düşüşe geçen Pınar Karşıyaka'nın bu haftaki konuğu ligde son iki deplasman maçını kaybeden Efes Pilsen. Pınar Karşıyaka kendi sahasında son altı maçının beşini kazandı ve evinde ligin en iyi takımlarından biri durumunda. Karşılaşma Çarşamba 19:00'da.

_ Düşmeme mücadelesi veren Darüşşafaka Cooper Tires bu hafta şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacak. Daçka evinde son üç maçını kazanırken Fenerbahçe Ülker de ligde son dört maçını kazandı. Çarşamba'nın son maçı saat 20:00'de.

_ Son iki maçını kaybederek play-off yarışında geriye düşen Antalya Büyükşehir Belediyesi ligde son beş maçını kazanan Banvitspor'u konuk ediyor. Maç 19:00'da.

_ Ligde son beş maçının dördünü kazanarak yükselişe geçen Beşiktaş Cola Turka bu hafta dokuz maçlık yenilgi serisine Türk Telekom'u yenerek son veren Oyak Renault'yu konuk edecek. Beşiktaş kendi sahasında son dört maçını kazanmayı başardı. Çarşamba 18:30'da.

_ Ligde son üç maçını kazanmayı başaran Mersin Büyükşehir Belediye hafta arasında ligde üç maçlık yenilgi serisine Antalya'yı yenerek son veren ve tekrar play-off potasına giren Erdemir'i konuk edecek. Erdemir son dört deplasman maçında yenilmişti. Çarşamba 18:00'de.

_ İzmir derbisinde düşüşte olan iki takım karşılaşıyor. Ligde son iki maçını kaybeden Aliağa Petkim'in rakibi ligde son üç maçında gülemeyen Bornova Belediye. Çarşamba 18:30'da.

_ Ricky Davis'in takıma katılmasına rağmen istikrarsız performansını sürdüren ve son beş maçının dördünü kaybeden Türk Telekom bu hafta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kepez Belediye'yi konuk ediyor. Türk Telekom bu maç öncesinde kendi sahasında oynadığı son beş maçın dördünü kazandı. Çarşamba 18:30'da.

_ Ligde son iki maçını kaybeden Tofaş bu hafta ligde son iki maçını kazanarak yükselişe geçen Galatasaray Cafe Crown'ı ağırlıyor. Bu maç da 18:00'de.

Hazırlayan: Arif Şahin

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler