9 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVYorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı

Hafta içinde Türkiye Kupası'nı kaldıran F.Bahçe, eksiklerle çıktığı Zalgiris karşısında ilk mağlubiyetini aldı

Mirsad'ın yokluğuna Ukiç'in hastalığı eklendi. Tomas da sakatlanınca Fener uzatmada yıkıldı. Olympiakos'u yenmek şart oldu

THY Euroleague TOP 16, H Grubu'nda fırtına gibi esen Fenerbahçe'nin yakasını, şanssızlıklar bir türlü bırakmıyor. Kanarya, Kaunas'a uzatmalar sonunda 85-84 yenilerek ilk yenilgisini aldı. Mirsad'ın yokluğunda Ukiç de maç öncesi hastalanınca Sarı-Lacivertliler, oyun kurucu pozisyonunda Jasikevicius ile başlayıp Preldzic ile bitirdi. Saras, ülkesinde 2 sayı 3 asist 4 top kaybı ile etkisiz bir grafik çizdi. Tomas'ın sakatlanıp ikinci yarı süre almamasıyla rotasyonu iyice daralan Fener, Ömer Onan'ın kritik üçlükleriyle son çeyreğe 64-58 önde girdi.
SARI-Lacivertliler, son topu kötü kullanınca normal süre 69-69 sona erdi. Uzatmalarda F.Bahçe iyice yoruldu. Bitime 1.8 saniye kala May'in uzak mesafeden atışı skoru değiştirmeyince Zalgiris, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Spahija ne yapsın!
Fener'in antrenörü Neven Spahija, son saniyede May'in basketi kaçırmasıyla tepkisini kafasını ellerinin arasına alarak gösterdi. Hastalığı nedeniyle Ukiç'in otelde kalması, Mirsad'ın da yokluğu hocayı alternatiflere itti. Bütün hamleleri deneyen Spahija, maçın kaybedilmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler