22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVPanorama / ÜMİT AVCI

Panorama / ÜMİT AVCI

HAFTANIN KARMASI
ROKO UKIC (FENERBAHÇE ÜLKER)

Karşıyaka maçını 16 sayı, 8 ribaunt, 8 asist ile tamamladı, 2 blok da Holston karşısında yaptığı müthiş savunmanın istatistiklere yansıyan tarafıydı.

BARIŞ ERMİŞ (BANVİT)
Bir triple-double’da Bandırma’da izlenecekti, olmadı. Müthiş sezon geçiren Barış, 12 sayı, 9 ribaunt, 9 asistlik, 2 top çalmalık performansıyla yine büyüledi.

PRESTON SHUMPERT (GALATASARAY CAFE CROWN)
Bornova galibiyetine rahat ulaşılmasını sağladı. Hem savunma, hem de hücumda yıldızlaştı. 16 sayı, 4 ribaunt, 2 top çalma istatistiklere yansıyan şekliydi.

İLKAN KARAMAN (TOFAŞ)
Geçen haftanın en iyi genci İlkan, Bursa derbisindeki 14 sayı, 16 ribaunt, 3 blok, 2 top çalma, 1 asistlik performansıyla devleşti, takımının en iyisiydi.

OĞUZ SAVAŞ (FENERBAHÇE ÜLKER)
Pınar Karşıyaka uzunlarına üstünlüğünü kabul ettirdi, 16 sayı, 8 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma ve 1 blok ile takımına çok kritik bir galibiyet daha getirdi.

HAFTANIN TAKIMI
FENERBAHÇE ÜLKER

Pınar Karşıyaka gibi ligin kalburüstü takımlarından birisi karşısında eksik kadrosuna rağmen rahat bir galibiyet aldı, normal sezonu lider bitirme yolunda dev bir adım attı.

EN İYİ OYUNCU
MIRE CHATMAN (BEŞİKTAŞ COLA TURKA)

Erdemirspor karşısında mükemmel oynadı, çok sık görülmeyen bir başarıya ulaştı. 12 sayı, 10 ribaunt, 10 asist ile bu sezon triple-double yapan ikinci oyuncu olmayı başardı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler