23 Eylül 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAtaman: Çok daha istekliydik

Ataman: Çok daha istekliydik

Anadolu Efes'i evinde mağlup ederek 3-1 öne geçen Beşiktaş Milangaz'da coach Ergin Ataman mücadeleyi değerlendirdi.

Ataman şunları söyledi:

Pazar günkü hataya düşmedik. İlk dakikadan itibaren tempoyu arttırmaya çalıştık. Saha avantajımızı bu şekilde kullanabilirdik. İkinci periyotta Mehmet’in guarda baskı yapmasıyla Efes’i oyun düzeninin dışına ittik. Birçok pozisyonda 24 saniye yaptırdık. Dengesiz atışlara ittik. İki uzunumuz Ersin ve Bonsu içeriyi kapattı. Kontrolü ele geçirdik. Hücumda da çok iyiydik. Hawkins çok iyi yüzde ile oynadı. İnanılmaz bir performans gösterdi. Takım için oynadı herkes. İki uzunumuz çok iyiydi. Net bir galibiyet aldık. İki takım arasındaki fark değil bu. Bugünkü oyunun farkı. Çok daha istekliydik. Akıllı oynadık. Kazanmamız gereken bir maç daha var. Şimdi o maça bakacağız.

Maçları Sinan Erdem’de oynasaydık 20 bin taraftarımız olurdu. Birçok insan maça gelmek istediği halde gelemiyor. Tersi olsa daha iyi olurdu. Sinan Erdem’de olsak rekor kırardık.

Herkesten destek görüyoruz. Başta Erdoğan Demirören’den, başkan Fikret Orman’dan… Herkes bizim arkamızda. Biz sırtımızda bu takımı şampiyon yapma sorumluluğu yaşıyoruz. Futboldaki olaylar bizim dışımızda. Bu kulübe bu sene büyük hizmet verenler var. Özellikle Erdoğan Demirören ve bizimle beraber olup destek olan Orman ile tam bir aile ortamındayız. Şampiyonluğu kazandırmak istiyoruz. Mutlaka süre içerisinde futboldaki sorunlar da çözülür. Basketbolda 3 kupayı alabilirsek camiaya moral veririz ve bu moralle ayağa kalkarız. Birlikteyiz.

Önümüzdeki sezon ile ilgili her hangi bir planlama yok.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler