21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTanjevic: Bizim rakibimiz İtalya

Tanjevic: Bizim rakibimiz İtalya

Ay – Yıldızlılarımız, 18 Ağustos Cumartesi günü EuroBasket 2013 eleme maçlarının ilkinde Beyaz Rusya ile Ankara Spor Salonu’nda saat 17:00’de karşı karşıya gelecek.

Dün Ankara’ya gelen Millilerimiz, bu akşam Ankara Spor Salonu’nda yaklaşık 2 saat süren bir antrenman yaptı. Oyuncular uzun ve kısa iki gruba ayrılarak temel teknik ve şut çalışmasıyla ısındıktan sonra , 5’e 5 savunma ağırlıklı çalışma ile antrenman noktalandı.

Antrenör Bogdan Tanjevic, Beyaz Rusya ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Hala en mükemmel fiziksel durumumuza gelmek için arayışlar içerisindeyiz. Şu anki durumumuz yarın iyi bir maç çıkarmak için yeterli olacaktır. Beyaz Rusya için grubun en kuvvetli takımı diyemem . En güçlü rakibimizi İtalya olarak görüyorum. Sahada yetenek ve kalite farkımızla maçı kazanmamız gerektiğini düşünüyorum”.

Oyuncularımızdan Serhat Çetin, galibiyetle başlamak istediklerini ifade ederek, “Grubun ilk maçını oynayacağız. Hazırlıklarımızın artık sonuna geldik. Yarın galibiyetle başlayıp, eleme grubuna iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz grubumuzdan çıkıp seneye yolumuza devam etmek“ dedi.

Emir Predzic, ise Beyaz Rusya maçını kazanacaklarına inandığını vurgulayarak, “Yarın maçın kolay olacağını düşünmüyorum çünkü böyle turnuvalarda ilk maçlar zordur. Beyaz Rusya takımının kaybedecek bir şeyi yok. Gerçekten sert bir oyun sergileyeceklerdir. Bunun için hazırlanıyoruz ve yarınki maçı kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

(TBF)

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler