22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAtaman: Gezi Parkı spordaki terörü bitirecek

Ataman: Gezi Parkı spordaki terörü bitirecek

Banvit'i mağlup ederek final serisinde 1-0 öne geçen Galatasaray Medical Park'ta coach Ergin Ataman maçı değerlendirdi.

Ataman şunları söyledi:

Final serilerinde ilk maç her zaman çok önemlidir. Biz maça çok iyi başlayamadık özellikle savunmada direnç koyamadık. Çok kolay basketler yedik ve böyle olunca hızlı hücumlara çıkıp kendi oyunumuzu sergileyemedik. Özellikle N'Dong ve Ender girince hem savunmada toplar kazandık ve fast-break'e çıktık hem de pota altında N'Dong'u iyi kullandık. Maçın ikinci yarısı bizim istediğimiz gibi oynandı. Carlos, Ender ile oynayınca rahatladı, ribauntlarda Furkan çok iyi iş yaptı. Çok değerli bir galibiyet oldu. Soyunma odasına girince takımımı ve özellikle N'Dong'u tebrik ettim. Maçtan bir gün önce sakatlandı ancak iğnelerle maça çıktı ve büyük bir profesyonellik örneği gösterdi. Banvit iyi bir takım, basketbolseverler zevkli bir seri izleyecekler.

Salonda küfür olmaması hakkında da Ataman: “Gerek bizim taraftarlarımız gerekse diğer kulüplerin taraftarları Gezi Parkı olayında bu bilince sahip oldular. Türk halkı birbirine en bağlı halklardan birisidir. Her işte bir hayır vardır derler ya, belki bu Gezi Parkı olayı spordaki terörün bitmesine olanak sağlayacak. İnşallah böyle devam eder ve bu olaylar son bulur. Bizim için en önemli şey Türk Milleti'dir. Herkesin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ve bir spor adamı olarak bu iyi niyetin devam etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Twitter'da Türkiye'deki olaylara değinmemesinden de bahseden Ergin Ataman: “Bir kaç gündür twitter'da mesajlar yağıyor niye bir şey yazmıyorsunuz diye ancak Karşıyaka'da bana 5 bin kişi küfür edince bir süreliğine twitter'ı kapattım. Bu olaylar umarım son bulur, biz ulusumuzla ve milletimizle gurur duyuyoruz, Türk Milleti bu buna bir çözüm bulacaktır” dedi

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler