20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKaski'den her baskete 5 TL destek

Kaski'den her baskete 5 TL destek

TKBL ekiplerinden Kayseri KASKİ, resmi maçlarda atacağı her basket için Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Kayseri Şubesine 5 liralık destekte bulunacak.

Mavi-beyazlı kulüp ile ZİÇEV Kayseri Şubesi arasında “Her Basket Engelliler İçin” projesi hayata geçirildi.

Projenin imza töreni ZİÇEV Kayseri Şubesinde Kayseri KASKİ Kulübü Başkanı Ömer Yağmur ile ZİÇEV Kayseri Şube Başkanı Asuman Talaslıoğlu arasında imzalandı.

İmza töreni öncesi Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı ve basketbolcular sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Burada konuşma yapan Ömer Yağmur, kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini dile getirerek, şöyle devam etti; “Kulübümüz ve ZİÇEV arasında ortak bir proje gerçekleştirdik. Bu projenin diğer illere örnek olacağını düşünüyorum. Kulüp olarak yardım kuruluşlarıyla  çalışmalar yaparak, sosyal projeler yürütüyoruz. Bu kapsamda ZİÇEV ile yeni bir proje başlattık. Resmi maçlarda attığımız her basket için ZİÇEV'e 5 lira bağışlayacağız“.

Talaslıoğlu ise projeden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Her sayı için vakfımıza yapacakları 5 liralık bağış evlatlarımızın eğitimine katkıda bulunacaktır. Biz evlatlarımızın sosyal hayata katılmasını sağlıyoruz. Bu yolumuzda bizlere maddi ve manevi destek olan tüm kurum ve kuruluşlara her zaman minnettarız” diye konuştu.

Kayseri KASKİ'nin takım kaptanı Bengü Arseven de projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Takımım adına burada olmaktan çok mutluyum. Böyle anlamlı bir projenin bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. Her attığımız basketin engellilere katkı olarak dönmesi bizi de motive edecek. Bundan sonra daha fazla yardım edebilmek için daha fazla sayı atmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler