31 Mart 2026, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVWashington yırtıkla oynadı, yıldız oldu

Washington yırtıkla oynadı, yıldız oldu

- Advertisement -
- Advertisement -

Derbi maçında Beşiktaş Cola Turka'yı 95-84 yenen Galatasaray Cafe Crown'da, sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı maç öncesi belli olmayan Darius Washington, maçın yıldızı oldu..

Kasığındaki 2 santimlik yırtık nedeniyle 9 gündür idmanlara çıkmadığı bildirilen ABD'li oyuncu, maç öncesi takımla birlikte ısınırken, karşılaşmaya ilk 5'te başlamadı.

Maçın başında Beşiktaş Cola Turka, farkı açmaya başlayınca Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Cem Akdağ, ilk periyodun 6. dakikası içinde Washington'u oyuna aldı.

Oyuna girdiği andan itibaren etkili olan ve 14'de 7 iki sayı, 3'te 3 üç sayı ve 4'te 3 serbest atış isabetiyle toplam 26 sayı kaydeden ABD'li oyuncu, 4 ribaunt alıp, 5 de asist yaptı. Maçın en skorer oyuncusu olan ve toplam 25 dakika 4 saniye oyunda kalan Washington, takımının kazanmasında büyük pay sahibi oldu. Galatasaray Cafe Crown'da Jasaitis, 23 sayı 10 ribaunt, Rancik 22 sayı 6 ribaunt, Evren de 18 sayı, 5 ribaunt, 3 asistle oynadı.

Sarı-kırmızılılar, ribauntlarda rakibine 36-32 üstünlük kurdu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler