Valančiūnas: Onları küçümsedik
09.09.2017 - 23:28

EuroBasket 2017 TOP 16 Turu Yunanistan mağlubiyetinden sonra konuşan Litvanya antrenörü Dainius Adomaitis: 

Yunanistan tebrik ederim, bu tarz maçlarda böyle mental hatalar yapamazsınız, yaptığımız hatalar bize döndü. Onlar tecrübeli ve çok iyi bir takım, tüm oyuncuları önemli takımlarda oynuyor ve maçları nasıl oynayacaklarını biliyor. Yine de biz bu kadar hata yapmamalıydık.


EuroBasket 2017 TOP 16 Turu Yunanistan mağlubiyetinden sonra konuşan Litvanyalı milli oyuncu Jonas Valančiūnas: Yunanistan’ı tebrik ederim. Onları küçümsedik, çok kolay bir maç olacağını bekliyorduk, ancak bunun bedelini ödedik.

Yorumlar


Sertmama Jonas, affedersin ama siz kimsiniz onları küçümseyeceksiniz ? Karşında Euroleague şampiyonunun oyun kurucusu Kostas Sloukas var !
10-09-2017 10:38

Yorum Yazın


Tweetlerimiz