3 Mart 2026, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVÜmit Kızlar Macaristan'da zehirlendi!

Ümit Kızlar Macaristan'da zehirlendi!

Macaristan'ın Debrece kentinde düzenlenen Avrupa Ümit Kızlar büyük bir skandal yaşandı ve açılış yemeği yiyen birçok antrenör, yönetici, oyuncu ve kafile mensubu zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Basketfaul.com'un haberine göre; Türk Milli Takıı'ndan durumları diğerlerinden daha kötü olan ve hastaneye kaldırılan Pelin Bilgiç ve Büşra Akgün ateş, ishal ve kusma krizi yüzünden Porkekiz maçında oynayamadı. Aynı nedenle Portekiz de sahaya 6 yuncuyla çıkabildi.

Milli Takımımızın kafile başkanı Abdullah Kutlu ile doktor Mehmet Uzel de zehirlenmeyi ağır geçirenler arasında.

Olaydan en fazla etkilenen kafile olan Sırbişstan'da baş antrenörün bir süre daha sahaya çıkma ihtimali görülmediği için Sırbistan'dan yerine antrenör getirildi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler