27 Ocak 2026, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKunter'den derbi yorumu

Kunter'den derbi yorumu

Beko Ligi'nin 11. haftasında Perşembe günü saat 20.30'da Abdi İpekçi Arena'da Anadolu Efes ile karşılaşacak Beşiktaş'ın koçu Erman Kunter, Siyah – Beyazlıların resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Tutku ve Muratcan Oynamayacak

“Tutku ve Muratcan oynamayacak. Bu oyuncularımızın oynamaması bizim hücum gücümüzü biraz azaltıyor. Kazanmaya çalışacağız, bizim açımızdan çok önemli bir maç. Hazırlıklarımız bu yönde devam ediyor.”

Tehlikeli Oyuncuları Var

“Rakibimiz de çıkış arıyor, kötü giden bir performansları vardı fakat son maçı farklı kazandılar. Tehlikeli oyuncuları var, son haftalarda form tutan Vujacic gibi ama onlara karşı özel bir önlem almayacağız. Normal sistemimizle, takım oyunu oynayacağız. Ama kolay bir maç olmayacak.”

Cemal'i İyi Buldum

” Aliağa Petkim maçında Cemal'i oynattık ve beklediğimden daha iyi durumda buldum. Onun için de zor bir durum aylar sonra takım idmanı yaptı ve maça çıktı. Onun da şu anda bir soğuk algınlığı var ama maç saatine kadar iyileşecektir diye düşünüyorum.”

Zor Zamanlarda En Büyük Destekçimiz Onlar

“Taraftarımız bizim zor zamanlardaki en büyük destekçimiz, Perşembe günü seyirci baskısını kurabilirsek sakat oyuncularımızın eksikliğini kapatırız diye düşünüyorum.”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler