26 Aralık 2025, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTÜBAD, Ene'ye sahip çıktı

TÜBAD, Ene'ye sahip çıktı

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Başkanı Önder Seden, A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Orhun Ene'ye sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Önder Seden, Avrupa Şampiyonası'na grup maçları sonrası veda eden milli takımın başarısız bir sonuç aldığını kabul ederek, ''Kerem Gönlüm ve Semih Erden gibi iki önemli oyuncunun takımda yer  almaması, oyun kurucuların bekleneni verememesi ve kilit oyuncularımızın formsuzluğu bizi bu noktaya getirdi. Orhun Ene yine de önemli işler yaptı. Kendisine destek verilmesi ve sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum'' dedi.

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın Dünya Şampiyonası'ndan daha zorlu maçlara sahne olduğunu ifade eden Seden, ''Çünkü Avrupa Şampiyonası'nda kötü takım yok. Herkes bu şampiyonada daha hazır bir şekilde mücadele ediyor. A Milli Basketbol Takımımızın başarılı olamadığı bir gerçek. Orhun Ene de, oyuncular da zaten herkesten özür diliyor. Türk basketbolu dünya ve Avrupa basketbolunda  önemli bir yere sahip. Bu noktada savaşmayı bırakmamamız gerekiyor'' diye konuştu.

Önder Seden, tüm basketbol ailesinden Orhun Ene'ye sahip çıkmasını isterken, Ene'nin bu şampiyonada yardımcı antrenörlerden gereken desteği alamadığını gözlemlediğini de sözlerine ekledi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler