Tolga Öngören’in antrenörlüğünü yaptığı EnBW Ludwigsburg, Almanya Beko Bundesliga Basketbol Ligi’nin 7.haftasında evinde konuk ettiği EWE Baskets Oldenburg’u 72-63 yendi.
Büyük çekişme içinde geçen mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 32-31 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Ludwigsburg kontrolü de ele geçirirken sahadan galip ayrılan taraf oldu.
Ligdeki 5. galibiyetini alan Ludwigsburg’da tecrübeli oyuncu Quadre Lollis forma giymezken, Kyle Visser 20 sayı- 9 ribaund ile dikkat çekerken, Michael King 14 sayı, Kyle Bailey 10 sayı- 9 ribaund istatistikleri ile galibiyette önemli rol oynadı.
Bu sezonki 2. yenilgisini alan Marko Scekic 15 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Joshua Carter 13 sayı, Je’Kel Foster ise 12 sayı ile mücadele etti.



