8 Mayıs 2026, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV"Mahmuti ve ekibinin çalışmalarının arkasındayız"

"Mahmuti ve ekibinin çalışmalarının arkasındayız"

- Advertisement -
- Advertisement -

Galatasaray Spor Kulübü, Hürriyet gazetesinde Ünal Özüak'ın kullandığı bazı ifadelere tepki gösterdi. “Basketbol Şubemizin Yönetiminden ve Başarılarından Gurur Duyuyoruz” başlığıyla duyurulan açıklama şöyle:

“Geçtiğimiz hafta Hürriyet Gazetesi'nin spor sayfalarında eleştiri sınırlarını aşan, imâ ettiği anlamlar itibariyle spor dünyamıza, basın etiğine yakışmayan bir yazı yer aldı.

Ünal Özüak imzalı yazıdaki “Galatasaray oyuncu alımını Oktay Mahmuti’nin menajerinden ya da onun çözüm ortaklarından, tek kaynaktan yapıyor” ifadesi bilgisiz, belgesiz, asılsız bir suçlama olmanın ötesinde kompleksli bir tavrın açık bir örneğidir.

Basketbolumuzu yıllardır özlediğimiz bir seviyeye getirme çabalarımızın bu tür seviyesiz ithamlardan etkilenmeyeceğini, başta Oktay Mahmuti ve ekibinin hepimize gurur veren çalışmalarının sonuna kadar arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler