Beko Ligi'nde bu sezon 7. maçını kazanan Anadolu Efes'in koçu Oktay Mahmuti, Erdemir karşılaşması sonrası şunları söyledi:
“Bir kez daha ispatlandı ki basketbol öncellikle konsantrasyon gerektiren bir spor. Biz bugün maça iyi başlayamadık. Konsantrasyonumuz yeterli değildi ve oyunun ritmini yakalayamadık. Neticede karşılaşmadan galip ayrıldık. En güzel tarafı ise kötü oynadığınız bir günde kazanmak. İkinci yarı iyi mücadele ettik ama basketbol içeriği olarak Erdemir daha iyi bir oyun ortaya koydu. Onları da tebrik ederim. ”
Lacivert – Beyazlıların tecrübeli ismi Ermal Kurtoğlu da “Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Böyle maçlar zor geçiyor. Avrupa Ligi'nde oynamayan takımlar bizde oynayacakları maça bir hafta hazırlanıyor. Biz ise bu maça bir antreman yaparak çıktık ama ne olursa olsun maçlara hazır gitmemiz gerekiyor. Maçın genelinde Erdemir Spor'da üstündü ama oyuncularımızın yeteneği ile galip ayrıldık” ifadelerini kullandı.





