Ana SayfaDİĞERARŞİVMacar kebabı / AVNİ BAŞOĞLU

Macar kebabı / AVNİ BAŞOĞLU

- Reklam -

Bu sezon Kadınlar FIBA Avrupa Ligi'nin şampiyonluk favorileri arasında bulunan iki temsilcimiz F.Bahçe ile G.Saray dün gece oynanan maçlarda Macar rakiplerini rahat bir şekilde devirmeyi başardılar. Böylece temsilcilerimiz bu sene İstanbul'da organize edilecek olan 'Final-Four' hedefinde, yollarına doludizgin devam ettiler.

A Grubu'nda yer alan G.Saray, İstanbul'da ağırladığı Macaristan takımı Uni Seat Györ'u, Abdi İpekçi Salonu'na 99-46'lık skor ve 53 sayı farkla adeta gömerek, şov yaptı. G.Saray bu zaferiyle, bu ligde 11. maçında 9. galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılı ekipte, 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken, Matic 18, Charles 15 ve Torrens de 14 sayı ile en skorer oyuncular olup galibiyeti getirdiler.

F.BAHÇE, TEK YENİLGİSİZ TAKIM

F.bahçe ise B Grubu'nda, Macaristan deplasmanında Sopron'u 62-78'lik skorla devirerek, fırtına gibi esmeye devam etti. F.Bahçe, bu sonuçla, bu yıl Avrupa Ligi'nde üst üste 9. galibiyetini aldı ve Avrupa Ligi'nin 'Tek yenilgisiz takımı' olarak yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı.
F.Bahçe'de, Matovic 22, McCoughtry 18 sayı ile en skorer oyuncular olurken temsilcimiz rahat kazandı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler