Ergin Ataman'ın milli takımda görmek istediği Keith Langford konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Beko Basketbol Ligi'nde yabancı kontenjanı kuralını değiştiren Türkiye Basketbol Federasyonu'nun devşirme oyuncuların artık Türk statüsünde mücadele edemeyeceğini açıklaması üzerine Langford ile ipler koptu.
Anadolu Efes İtalya'nın Milano ekibinin kadrosunda bulunan yıldız oyuncu ile anlaşma sağlarken TBF'nin devşirmeyle ilgili kararı sonrası geri adım attı. Bu gelişme sonrasında ise Langford, milli formayı giymek için para istedi. Federasyon da 30 yaşındaki ABD'linin bu talebine yanaşmayınca vatandaşlık işlemleri askıya alındı.
İspanya'daki Dünya Şampiyonası'nda Langford'da pürüz çıkması nedeniyle Emir Preldzic oynayacak. Langford, Efes ile prensipte 2.5 milyon Avro'ya el sıkışmıştı.





