Ana SayfaDİĞERARŞİVKaunas'ın Muğla kampı sona erdi

Kaunas'ın Muğla kampı sona erdi

- Reklam -

Bir haftalık kamp için Muğla'ya gelen Litvanya'nın BC  Zalgiris Kaunas basketbol takımı, son antrenmanını yaparak kamp çalışmalarını  tamamladı.

Hazırlık kampı için Muğla'ya gelen BC Zalgiris Kaunas takımı, Muğla  Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Salonu'nda yaptığı son antrenmanda, taktik ağırlıklı çalıştı.
2 saat 15 dakika süren antrenmana katılan oyuncuların oldukça neşeli  oldukları gözlendi.
BC Zalgiris Kaunas Antrenörü Sarunas Jasicevicius, Muğla'da kamp  yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.
Muğla'da çok sıcak bir  organizasyonla karşılandıklarını belirten  Jasicevicius, “Muğla'da beklentilerimizin çok üzerinde sıcak karşılandık bundan  dolayı çok memnunuz. Kamp programımız daha önceden hazırlanmıştı. Daha önce  planladıklarımızın hepsini uyguladık. Kamp süresi boyunca da bir günlük izin  günümüz vardı ve Marmaris'e gittik” dedi.
Jasicevicius, oyuncuları ile iyi bir hazırlık haftası geçirdiklerini  vurgulayarak tekrar Muğla'ya gelmek istediklerini dile getirdi.
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler