10 Nisan 2026, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKASKİ ligde de tam gaz: 63-76

KASKİ ligde de tam gaz: 63-76

- Advertisement -
- Advertisement -

Kadınlar Eurocup’ta finale kalan Kayseri Kaski ligin 19. haftasında da Canik Belediyesi’ni deplasmanda 63-76 ile devirdi.

Zoi Dimitrakou ve Pınar Demirok’un 13’er sayı ile galibiyeti getirdiği Kayseri temsilcisi özellikle ribaundlardaki üstünlüğüyle maçı koparmasını bildi. Canik Belediye’de ise Doneeka Hodges’un 20 sayılık performansı yeterli olmadı.

Mücadelenin 5. dakikasına 10-9’luk skorla önde giren rakibine karşı çeyreği kalan bölümünde 12-2’lik bir seriyle karşılık veren Kayseri Kaski, ilk periyodu 12-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ise sert savunmasıyla potasında sadece 10 sayı gören konuk ekip, farkı da çift hanelere çıkararak soyunma odasına 22-45’lik üstünlükle giren taraf oldu. Karşılaşmanın kalan bölümünde Zoi Dimitrakou ve Pınar Demirok’un önderliğinde kontrolü elinde tutmayı başaran Kayseri Kaski, final periyoduna 40-62 ile önde girerken son çeyrekte de Doneeka Hodges dışında skor üretmekte zorlanan rakibini 63-76’lık skorla devirdi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler