Ana SayfaDİĞERARŞİVHido'nun 'Olimpiyat' sevinci

Hido'nun 'Olimpiyat' sevinci

- Reklam -

Basketbol Milli Takım Kaptanı ve NBA'deki yıldızımız Hidayet Türkoğlu, İstanbul'un 2020 Olimpiyatlarını alması için kendisinden ne istenirse yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Kanada'nın Quebec City kentindeki Türk heyetine destek vermek üzere ABD'den Kanada'ya gelen Hidayet Türkoğlu, İstanbul'un aday şehir olarak açıklanmasının ardından duygularını paylaştı.

''Çok mutluyum'' diyen Hidayet Türkoğlu, başarıyı bu noktaya kadar getiren ekibin, bundan sonrasını da başaracağına inandığını kaydetti.

Hidayet Türkoğlu, İstanbul 2020 Komitesi'nin kendisini İstanbul 2020 Elçisi seçtiğinin hatırlatılması üzerine, ''Zaten 12 yıldır yurt dışında oynuyorum. Yıllardır bu görevi yapıyorum. Ama bu farklı bir organizasyon. Fırsat buldukça benden ne istiyorlarsa yapmaya hazırım. Çünkü böyle bir organizasyonun ülkemize kazandırılması gerekiyor'' diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler