Galatasaray MCT Technic, dün oynanan Bursaspor maçının ardından yaşanan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Göksenin Köksal maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Benim özelimde duygusal bir karşılaşma. 2006’dan bu yıla kadar Galatasaray’da oynadım, kaptanlığını yaptım. Orası benim yuvam. Bursaspor taraftarları bundan dolayı bana kızmasın. Ancak Bursaspor benim için çok özel bir kulüp. Bütün gücümle Bursaspor için bugünkü gibi ter dökeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Ahmet Abi geldiğinden takım çok değişti. Son sözüm şu olsun… Galatasaray’da herkes bu bütçelerle kendi başarısızlığını bilsin.” şeklinde konuşmuştu.




Trajikomedide yepyeni boyutlar… Birtakim mezbaha filozofu fanatikler Melih’e hakaret yagdirmaya calisirken olanlara bir bakin. Hayatimda boyle bir curumusluk gormedim. Ve evren bu haksizliklara artik dayanamiyor, Melih bugun 34 yasinda galibiyetin mimari olurken digerlerinin ne durumda oldugunu soylemeye dilim varmiyor… Ama gunesi balcikla sivama uzmanlari vaz gececekler mi? Asla, cunku malesef bildikleri baska bir yol yok!!! Bol emojili 8-9 yas esprilerinden gayri.
Bu adam F.Bahçe tribünlerine inanılmaz çirkin el-kol hareketleri yapardı. Bunlar basketbol camiasında görülmemiş çirkinliklerdi. Ne yazık ki G.Sarayın başında o sıralar koç olarak Halil E.Ataman vardı. FAZLA SÖZE GEREK YOK SANIRIM..
Yukardaki sahibinin sesi olan taraftarlık nedir bilmeyip yalı çocuğunun tebaası olanlara iki türlü ders verelim… 1- Konu ile ne alakası var çözemediğim Melih , alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptıran örnek kaptan!!! https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/melih-mahmutoglu-alkollu-yakalandi-ehliyetine-el-konuldu-42997144 Hadi bir alakasız isim de benden Futbol takımı sözde kaptanı bahisten içerde??!?!?! 2-Sadece sosyal medya hesaplarına baksalar -ki en büyük iki troller bildiği şeyler halbuki!!!- GS taraftarı , Kaptanın yanında hedefte ise yönetici Can NATAN ve Yakup Hoca var?!! Ki Goksenin küfürü kabul etmeyip algı dedi ki Gsli oyuncular ile sarmaş dolaştı zaten!!!