Ana SayfaDİĞERARŞİVGalatasaray Rusya'da dondu

Galatasaray Rusya'da dondu

- Reklam -

FIBA Euroleague'de Galatasaray Medical Park, son 4 yılın Avrupa Şampiyonu Spartak Moskova'ya 66-40 yenilerek gruptaki ilk yenilgisini aldı.

Kadrosundan Taurasi'yi Fenerbahçe'ye, Fowles'ı da Galatasaray'a kaptıran, son iki resmi maçında da yenilerek şaşırtan Spartak Moskova, Sarı – Kırmızılılar karşısında ilk çeyreği 16-2, devreyi de 35-13 önde kapatıp rahat bir galibiyete imza attı.

Gruptaki ilk yenilgisini alan Galatasaray Medical Park, 1/12 üçlük atıp rakibinin 28'i hücum 60 ribaunduna 39 ribaunt ile yanıt verince yenilmekten kurtulamadı.

Sarı – Kırmızılılarda çift haneli rakamlara ulaşan oyuncu olmazken Fowles 8 sayı 10 ribaunt 2 asist, Petronyte 4 sayı 10 ribaunt, Augustus (3/15 saha içi isabeti)7 sayı ile forma giydi.

Spartak'ın WNBA'de MVP olan yıldızı Lauren Jackson 7 sayı 12 ribaunt ile forma giyerken Prints 19 sayı 5 ribaunt 2 asist, Korstin 15 sayı 4 ribaunt ile mücadele etti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler