Tarihinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague Dörtü Final'de mücadele eden ve organizasyonu 4'üncü tamamlayan Fenerbahçe Ülker, yurda döndü. Dönüşte ise Sarı Lacivertli ekibi tatsız bir sürpriz bekliyordu
İspanya’nın başkenti Madrid'de düzenlenen Dörtlü Final'de yarı final maçında Real Madrid'e, üçüncülük karşılaşmasında da CSKA Moskova'ya yenilerek 4'üncü olan Fenerbahçe Ülker, dün akşam saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na döndü.
Hiçbir taraftar karşılamadı
Dörtlü Final öncesi görkemli bir şekilde itfaiye ile İspanya'ya uğurlanan ve bizlere o heyecanı yaşatan Fenerbahçe Ülker'i dönüşte hiçbir taraftarın karşılamaması dikkatlerden kaçmadı. İspanya'da Fenerbahçe Ülker'i yoğun bir taraftar desteklemişti ancak yurda dönüşte tamamaen farklı bir tablo hakimdi.





