28 Aralık 2025, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVFenerbahçe Ülker'e Kaf-Kaf darbesi: 72-66

Fenerbahçe Ülker'e Kaf-Kaf darbesi: 72-66

Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'ya deplasmanda 72-66 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

Oldukça başarılı bir oyun çıkaran ve ribauntlarda üstünlük kuran Kaf-Kaf, maçı hep önde götürüp evinde 4'te 4 yaptı.

Maçın başında Diebler'in dış atış katkısıyla 9-0'lık üstünlük yakalayıp Fenerbahçe Ülker'e 5 dakika boyunca sayı şansı vermeyen Pınar Karşıyaka maç boyunca üstünlüğünü sürdürdü. Ömer Onan'ın direnci ve içeriyi kullanmanın artısıyla oyunu dengeleyen Fenerbahçe Ülker karşısında ribauntlardaki üstünlüğünü konuşturan Pınar Karşıyaka, Aminu'yu da oldukça efektif kullanıp sonuca gitti.

20 hücum ribaundu alıp rakibine toplamda 36-27'lik üstünlük kuran Ufuk Sarıca'nın ekibi, 15 asist/7 top kaybı oranıyla topu iyi paylaştı.

Pınar Karşıyaka'da Aminu 9/11 isabetle 18 sayı 5 ribaunt ile oynarken Diebler 2/4 üçlükle 12 sayı 7 ribaunt, Thomas 9 sayı 3 ribaunt, Dixon 9 sayı 6 asist 4 ribaunt 2 top çalma, Caner 7 sayı 3 ribauntla forma giydi.

Cantu'dan sonra bir yenilgi daha alan ve 10 asist/10 top kaybı ile oynayan McCalebb'siz Fenerbahçe Ülker'de ise Ömer Onan'ın 20 sayılık direnişi yetmedi. Sato 10 sayı 10 ribauntla double double yaparken Preldzic 7 sayı 4 ribaunt 2 asist, Batiste 8 sayı 4 ribauntla mücadele etti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler