Spor Toto Play Off Yarı Final Serisi'nde Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı 84-70 yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.
21 asist/8 top kaybı ile mücadele eden, 20/25 ile faul atıp içeriden yüzde 57 ile oynayan Fenerbahçe Ülker'de Bjelica 16 sayı 7 ribaunt 5 asist, Oğuz 15 sayı 5 ribaunt, Vesely 12 sayı 5 ribaunt, Zisis 12 sayı 5 ribaunt ile etkili oldu.
İçeriden etkisiz kalan ve ilk yarı buradan sadece 2 basket bulabilen Kaf-Kaf, 9 asist/12 top kaybında oynarken içeriden 27, dışarıdan 30 top kullandı. Karşıyaka'da Strawberry 23 sayı 2 ribaunt 1 asist, Dixon 14 sayı 3 ribaunt 3 asist ile mücadele etti.
İlk maçı seyircisi önünde kaybettikten sonra ikinci maça sert savunma yaparak başlayan sarı lacivertliler ilk çeyreği 24-17 önde kapattı.
İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker soyunma odasına 45-37 üstün gitti. İkinci yarıda da Pınar Karşıyaka'ya kolay sayı şansı vermeyen sarı lacivertliler arayı açmaya devam etti ve son çeyreğe de 17 sayılık avantajla girdi: 68-51.
Son çeyrekte de oyunu kontrol eden Fenerbahçe Ülker maçı 84-70 kazanarak seriye 1-1 eşitlik getirdi. Serinin üçüncü maçı 4 Haziran Perşembe günü saat 19.30'da İzmir'de oynanacak.




