NBA ve Turkish Airlines Euroleague işbirliği ile düzenlenen Amerika Turu kapsamında 5 Ekim’de Brooklyn Nets ve 9 Ekim’de Oklahoma City Thunder ile Amerika’da karşılaşacak Fenerbahçe, New York’a ulaştı.
Sarı Lacivertliler, Brooklyn Nets maçının oynanacağı salon olan Barclays Center’a gerek ilk idmanını yaptı.
Fenerbahçe'nin idmanını izlemeye şu anda Brooklyn Nets forması giyen eski Sarı Lacivertli isim Bojan Bogdanovic de geldi.
Fenerbahçe, Amerika Turu kapsamında ilk maçını yarın (5/10) yerel saat ile 19:30’da Barclays Center’da Brooklyn Nets ile yapacak. Sarı Lacivertliler 9 Ekim’de ise yerel saat ile 19:00’da Chesapeake Arena’da Oklahoma City Thunder takımına konuk olacak.
Fenerbahçe’de, geçtiğimiz sezon talihsiz bir sakatlık geçiren ve formasından uzun süre ayrı kalan Ricky Hickman da Amerika Turu’nda kafileye dahil olacak.



