Ana SayfaDİĞERARŞİVErciyes Cup 29 Eylül'de başlıyor

Erciyes Cup 29 Eylül'de başlıyor

- Reklam -

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Erciyes Cup Turnuvası, 29 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Basketbol İl Temsilcisi Ahmet Çulfacı, yaptığı açıklamada, turnuvaya, Kayseri KASKİ'nin yanı sıra Fenerbahçe, BOTAŞ, Ceyhan Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi takımlarının katılacağını söyledi.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve 29 Eylül'de başlayacak turnuvanın programının da belirlendiğini ifade eden Çulfacı, ''Kayseri KASKİ tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen turnuva, lig öncesi takımlar için iyi bir prova olacak. 4 Ekim'e kadar sürecek turnuvada günde 3 maç oynanacak. Kayserili basketbolseverleri Kadir Has Spor Salonu'ndaki turnuvaya bekliyoruz'' dedi.

Turnuvanın programı şöyle:

29 Eylül Cumartesi:

14.00  BOTAŞ-Ceyhan Belediyesi
16.00  Fenerbahçe-Tarsus Belediyesi
18.00  Kayseri KASKİ-İstanbul Üniversitesi

30 Eylül Pazar:
14.00 Tarsus Belediyesi-Ceyhan Belediyesi
16.00 İstanbul Üniversitesi-BOTAŞ
18.00 Fenerbahçe-Kayseri KASKİ

1 Ekim Pazartesi:
14.00
  Ceyhan Belediyesi-İstanbul Üniversitesi
16.00  BOTAŞ-Fenerbahçe
18.00  Kayseri KASKİ-Tarsus Belediyesi

3 Ekim Çarşamba:
14.00  Tarsus Belediyesi-İstanbul Üniversitesi
16.00  Fenerbahçe-Ceyhan Belediyesi
18.00  BOTAŞ-Kayseri KASKİ

4 Ekim Perşembe:
12.00
  BOTAŞ-Tarsus Belediyesi
14.00  Ceyhan Belediyesi-Kayseri KASKİ
16.00  İstanbul Üniversitesi-Fenerbahçe

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler