12 Mayıs 2025, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigDerbide kazanan Beşiktaş

Derbide kazanan Beşiktaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Fibabanka, Fenerbahçe Beko’yu Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırladı. Mücadeleyi Beşiktaş 72-62 ile kazandı.

Maça hızlı bir giriş yapan Beşiktaş ilk çeyreği 17-7 önde geçerken; ikinci çeyrekte kontrolü ele alan Fenerbahçe soyunma odasına 32-33 üstün girdi.

İlk yarıda Beşiktaş adına Kyle Allman 7 sayı atarken; Fenerbahçe’de Melih Mahmutoğlu’nun 9 sayısı vardı.

Final periyoduna girilirken tabelada 55-53 ile Beşiktaş üstünlüğü vardı.

Son çeyrekte de rekabetin dozu yüksekti. Mücadelenin son 3 dakikasına 64-60 Beşiktaş önde girdi. 2 dakika kala Kyle Allman 4’e 1 hücum etti ve isabeti buldu; 68-60. Son dakikaya girilirken tabelada 70-62 siyah beyazlıların üstünlüğü vardı. Kalan sürede rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Beşiktaş Fibabanka, karşılaşmayı 72-62 kazandı.

Bu sonuçla Beşiktaş üst üste 14. kez kazandı ve 28. maçında 23. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko ise 29. maçında 3. kez kaybetti.

Beşiktaş adına Kyle Allman 21 sayı 3 ribaund 4 asist, Jonah Mathews 20 sayı 4 ribaund 1 asist ile oynadı.

Fenerbahçe Beko’da Nihel Hayes 20 sayı 6 ribaund, Melih Mahmutoğlu 9 sayı 1 ribaund üretti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler