21 Nisan 2026, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVDemir: Uzatmayı domine ettik

Demir: Uzatmayı domine ettik

- Advertisement -
- Advertisement -

Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası'nda son 16 takım arasına girmeyi başaran Pınar Karşıyaka, (J) Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında, deplasmanda Antwerp Giants'ı 82-89 yendi.
Zorlu karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Pınar Karşıyaka Antrenörü Hakan Demir, üçüncü periyottaki etkili oyunlarıyla galibiyeti hak ettiklerini fakat son periyotta konsantrasyon bozukluğu yaşayınca karşılaşmanın uzatmaya gittiğini söyledi.
“Deplasmanda tabii ki geriden gelen takım ivme kazanarak geliyor ama uzatmayı domine ederek maçı kazanmayı başardık” diyen Demir, karşılaşmanın kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu dile getirdi.
Kupada ikinci tura deplasman galibiyetiyle başlamanın kendilerine büyük moral verdiğini anlatan Demir, önlerindeki maçları kazanarak finallere kalmayı arzuladıklarını ifade etti.
Demir, “Genç bir takımız. Zaman zaman hatalar yapabiliyoruz ama öğreniyoruz. Eğer bu şekilde öğrenmeye devam edersek inşallah son 8'e kalacağız” dedi.
Antwerp Giants Antrenörü Eddy Casteels ise karşılaşmayı kendileri açısından “utanç” olarak nitelendirdi.
Casteels, uzatma dakikalarında panik yaşayarak oyundan koptuklarını belirtti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler