4 Şubat 2026, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVCİMBOM'DAN AVRUPA'DA 5'TE 5: 87-85

CİMBOM'DAN AVRUPA'DA 5'TE 5: 87-85

Galatasaray Odeabank, Avrupa Kupası F Grubu 5. hafta maçında Nizhny Novgorod'u konuk etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçı Sarı – Kırmızılılar, son çeyrekteki muhteşem dönüşüyle 87-85 ile kazanarak 5'te 5 yaptı.

Karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala rakibinin 12 sayı gerisinde olan temsilcimiz son bölümde 18 sayı üreterek maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maçı kazandıran basketi atan Lasme 14 sayı 9 ribaunt ile etkili olurken McCollum 22 sayı 2 ribaunt 2 asist, Micov da 20 sayı 2 ribaunt 3 asistle mücadeleye damgasını vurdu.

Schilb'in 13 sayı 2 ribaunt 3 asistle oynadığı karşılaşmada Sinan Güler 7 sayı 5 ribaunt 5 asistle mücadele etti.

Grupta 3. kez kaybeden Rus ekibinde ise Rudd 19 sayı 8 ribaunt ile en etkili isim oldu. Konuk takımda Mahalbasic 16 sayı 6 ribaunt 3 asist, Khvostov 17 sayı 4 ribaunt 6 asist, Berzins de 14 sayı 5 ribaunt istatistiklerini yakaladı.

F Grubu mücadelesinde ilk 10 dakikalık bölüm 24-24 eşitlikle noktalandı.

İkinci çeyrekte üstünlüğü ele geçiren taraf Nizhny Novgorod oldu ve temsilcimiz soyunma odasına 49-46’lık skorla geride gitti.

Galatasaray Odeabank üçüncü çeyreği 65-60 geride bitirdi. Son çeyrekte skorda üstünlüğü sağlayan ekibimiz mücadelen 87-85’lik skorla galip ayrıldı.

Temsilcimiz Eurocup 6. hafta mücadelesinde 18 Kasım Çarşamba günü Neptunas Klaipeda ile evinde karşılaşacak.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler