Ana SayfaDİĞERARŞİVBanvit son çeyrekte yıkıldı: 91-80

Banvit son çeyrekte yıkıldı: 91-80

- Reklam -

Eurocup H Grubu'nda Banvit, deplasmanda Gran Canaria'ya 91-80 yenilerek 4. haftada 2 galibiyette kaldı.

İspanyol ekibi ise 3. galibiyetini aldı. Gruptaki diğer maçta Dinamo Sassari evinde Buducnost'u 87-70 yenerek 2. galibiyetini aldı. Karadağ ekibi ise tek galibiyette kaldı.

Son çeyrekte 32 sayı yiyen Banvit rakibinin 13/25 üçlük isabetini engelleyemedi.

Banvit'te Rowland 21 sayı 4 ribaunt 5 asist, Davis 17 sayı 5 ribaunt, Veremeenko 14 sayı 4 ribaunt, Dragicevic 10 sayı 5 ribaunt, Simmons 7 sayı 5 ribaunt 2 asistle mücadele etti.

Gran Canaria'da Oliver 5/8 üçlükle 21 sayı 2 asist, Baez 18 sayı 3 ribaunt 2 asist, Kuric 18 sayı 5 ribaunt ile oynadı. Tavares 1 sayıda kalırken 10 ribaunt aldı.

Banvit üstünlüğü ile gelinen son periyotta Gran Canaria tecrübeli oyuncusu Albert Oliver'ın üst üste 3 üçlüğü ile 9-0'lık seri bulup 68-64 öne geçti. Ritmini bulan Gran Canaria, bir 8-0'lık seri daha bulup son 3 dakikaya 78-70 önde girdi. Dargicevic'e çalınan tartışmalı sportmenlik dışı faulle kontrolü iyiden iyiye ele geçiren Gran Canaria maçı 91-80 kazandı. Baez'in üçlüğü ikili averajı da İspanyol ekibinde kazandırdı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler