Banvit maça Rowland'ın üçlüğüyl başladı. Pınar Karşıyaka, bu baskete Palacios'la cevap verdi. İkinci dakika, 3-2 ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçildi. Banvit, Veremeenko ve Mejia ile sayı üretirken, Diebrel ve Palacios Pınar Karşıyaka'da boyalı alanı iyi kullanan oyuncular oldu. Karşılıklıbasketlerle geçen ilk periyotta Pınar Karşıyaka, periyodu 19-18 önde tamamladı.
İkinci periyot Soner ve Dragicevic'in karşılıklıbasketleriyle başladı. Hızlı hücumda Simmons ve Dragicevic ile pota altını iyi kullanan Banvit 14. dakikayı 26-24 önde geçti. İlk yarının son iki dakikasına 30-30 eşitlikle girilirken Banvit, Baron ve Mejia'nın sayılarıyla devreyi 33-30 önde bitirdi.
Üçüncü periyoda etkili başlayan ve Gragicevic, Simmons ile Davis'in sayılarıyla Banvit, 23. dakikada farkı 6 sayıya çıkardı: 41-35. Pınar Karşıyaka, Strawberry ve Gabriel'le pota altını iyi kullanırken, Banvit, Veremeenko ile bulduğu sayılarla 27. dakikada farkı çift hanelere yükseltti: 49-39. Ev sahibi ekibin top kayıplarını Gabriel, Strawberry ve Diebler ile cezalandıran konuk ekip 7-0'lık seriyle 28. dakikada farkı 3'e indirdi: 49-46. Banvit, skor üstünlüğünü koruyarak, bu periyodu 52-48 önde tamamladı.
Son periyotta ilk beş dakikalık bölümü Davis ve Simmons'un sayılarıyla 58-55 önde geçen Banvit, karşılaşmanın sonuna kadar üstünlüğünü korumayı başardı ve sahadan 70-66 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.
Serinin üçüncü ve son maçı 27 Mayıs Çarşamba günü İzmir'de oynanacak. Bu maçı kazanan takım yarı finale çıkacak.
Salon: Kara Ali Acar
Hakemler: Mehmet Keseratar, Halil Baldemir, Fatih Arslanoğlu
Banvit: Rowland 3, Şafak, Davis 11, Mejia 16, Veremeenko 15, Simmons 15, Baron 1, Dragicevic 6, Maxim Mutaf 3
Pınar Karşıyaka: Palacios 8, Barış, Strawberry 15, İnanç 2, Dixon 5, Erkan, Yunus Emre, Gabriel 12, Cemal 4, Diebler 17, Soner 3
1. periyot: 18-19
Devre: 33-30
3. periyot: 52-48
5 faulle çıkanlar: 37.18 Maxim Mutaf (Banvit), 39.44 Diebler (Pınar Karşıyaka)



