22 Ocak 2026, Perşembe
spot_img
Ana SayfaEUROLEAGUEAtaman: Türk olmaktan gurur duyuyorum

Ataman: Türk olmaktan gurur duyuyorum

Ergin Ataman kazanılan Bologna maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ataman,“Türk olduğum için Yunanistan’ı terk etmem gerektiğini, Türk olduğum için Panathinaikos için çok kötü olduğumu söyleyen mesajlar yolladılar.

Türk olmaktan gurur duyuyorum. Yunanistan’ı, Atina’yı, Panathinaikos’u seviyorum. Başarı için buradayım.

Bu yüzden maçtan önce tribünlere yumruklarımı gösterdim. Bu sinerjiyi herkesle, taraftarlarla, oyuncularla, teknik ekiple, kulüple birlikte bulmamız lazım. Ondan sonra büyük hedeflere ulaşabiliriz. Biz büyük hedefler için hiç vazgeçmeyiz.

Panathinaikos’un koçuysam kazanmak zorundayım demektir. Oyuncularım da bunu anlamak zorunda. Avrupa’nın en iyi kulübü için oynuyorsanız kazanmak için her şeyinizi koymak zorundasınız.

Ben dün bir meydan okumaya atıldım, umarım oyuncular da bunu bir meydan okuma olarak görürler. Tabii ki ‘kazanamazsak buradan giderler’ demiyorum ama biz kazanmak için buradayız. Dolayısıyla umarım onlar da bunu bir meydan okuma olarak görürler.

Ben kendimden daha çok oyuncularıma güveniyorum, sezon sonu nerede olacağımızı göreceğiz.”dedi

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler